Saturday, 16 April 2011

Budak Sekolah Sakit Dirogol Bergilir gilir

sakit sangat
GOMBAK: Biarpun banyak nasihat sudah diberikan, namun masih wujud remaja perempuan liar atau ‘bohsia sekolah’ yang sanggup menjual kehormatan diri kepada kekasih lelaki baru dikenali walaupun tidak sampai seminggu.

Lebih malang, apabila ramai gadis ‘bohsia’ terbabit yang diusung kekasih menjadi habuan pesta seks apabila dirogol bersama rakan lelaki lain.

Dalam kejadian terbaru Isnin lalu, seorang remaja perempuan berusia 15 tahun membuat laporan mendakwa diperkosa dua lelaki yang baru dikenali berusia 20-an.

Siasatan mendapati, mangsa yang juga pelajar tingkatan tiga sebuah sekolah jenis kebangsaan di Gombak, diperkosa dua lelaki di kawasan rumah panjang Wira Damai di sini. Mangsa sebelum itu dipujuk suspek yang juga seorang penganggur mengikutnya dengan menunggang motosikal.

Dalam kejadian kira-kira jam 7.30 malam itu, mangsa yang ‘kebasahan’ dan tidak menyedari rancangan jahat suspek mengikut lelaki itu ke sebuah rumah milik rakan lelaki terbabit. Sebaik tiba di rumah berkenaan, mangsa diajak masuk sebelum dirogol bergilir-gilir. Selepas puas, mangsa kemudian dihantar pulang ke rumahnya.

Dalam satu lagi kes berasingan, seorang pelajar perempuan berusia 14 tahun mendakwa diperkosa beramai-ramai empat lelaki di dua lokasi berasingan. Dalam kejadian Jumaat lalu, mangsa mendakwa dibawa sekumpulan lelaki di dua lokasi di Taman Tun Teja di sini, kira-kira jam 1 pagi dan Blok Anggerik, Rawang pada jam 10 pagi keesokan harinya.

Mangsa mendakwa dirogol bergilir -gilir secara ‘marathon’ oleh suspek yang juga teman lelaki mangsa yang baru dikenali. Mangsa yang dihantar pulang selepas diperkosa kemudian menceritakan kejadian itu kepada ibu bapanya.

No comments: