Monday, 9 August 2010

Hardcore

BERA: Dua pelajar perempuan dari sebuah sekolah di Kemayan, di sini, menanggung nasib yang sama apabila menjadi mangsa rogol teman lelaki masing-masing sejak setahun lalu sebelum mereka membuat laporan polis, Jumaat lalu.Gadis terbabit bersekolah di tingkatan empat di sekolah berkenaan dikatakan berkenalan dengan teman lelaki masing-masing yang tinggal berdekatan rumah mereka di sekitar Kemayan.

GangBang

GERIK: Berang melihat rakaman aksi seksnya tersebar melalui telefon bimbit, seorang remaja perempuan berusia 16 tahun membuat laporan polis mengatakan dirinya bukan saja menjadi mangsa rogol teman lelakinya, malah turut dijadikan ‘habuan’ enam lagi rakan suspek.mangsa yang berasal dari Lenggong, mendakwa dia bukan saja ditipu teman lelakinya yang berjanji mahu menjaganya daripada dinodai tapi sebaliknya ‘menghadiahkannya’ kepada enam lagi rakan suspek.

“Sebaik tiba, mangsa mendapati enam rakan teman lelakinya berusia antara 16 hingga 30 tahun berada di rumah berkenaan. Mangsa mendakwa dia diseret ke dalam bilik sebelum dirogol teman lelakinya diikuti enam lagi rakan suspek dengan seorang daripada mereka merakamkan aksi ranjang itu menggunakan telefon bimbit.

“Mangsa mendakwa cuba melawan dan menendang lelaki yang merakamkan aksi seks mereka tetapi dikasari dan tidak mampu berbuat apa-apa serta hanya merelakan dirinya diperlakukan sedemikian.

No comments: